Statistisk utmaning

Alla vet att pengar och rikedom inte gör en lycklig. Samtidigt finns det ett känt, skotskt ordspråk som lyder: Pengar gör dig inte lycklig. Men det känns bättre att gråta i en Mercedes än på en cykel. Och visst ligger det något i det. Det finns dessutom flera sätt att skrapa ihop pengarna på. De flesta kräver massor av hårt jobb och en stor dos tur. Men misströsta inte. Det finns också sätt som bara kräver tur! Vilken tur! Ett sådant är att spela på lotto. Nu för tiden behöver man inte ens lämna den sköna soffan för att spela på lotto. Att fundera ut en bra strategi för sitt spelande kan vara avgörande. För även om man inte kan övertala Fru Fortuna så kan man ändå spela klokt. Då är man så småningom både rik och klok.

Lotto hemma

Som vi redan nämnt så är det numera inget krav på att man lämnar huset för att spela på lotto. Det betyder att man kan testa sin lycka i morgonrock. Eller så gör man det svettig efter en löprunda. Inga mer turer till köpcenter eller tobaksaffärer krävs. Allt som krävs är en uppkoppling till det berömda internetet. Och naturligtvis en dator, en telefon eller surfplatta där man kan skriva in sina nummer och hoppas på det bästa.

Information

Lotto är ju fortfarande ett turspel och det finns således inga bra råd som leder till direktvinst. Rubriken är alltså lite missvisande och vi ber om ursäkt för detta. Men, de bra nyheterna är att man i alla fall kan se till att spela smart. För sin egen skull om inte annat, så att man har läget under kontroll liksom. Här är några tips för att hålla lotto-hänget på en lagom nivå:

  • Spela gärna tillsammans med någon, då kan ni hålla koll på varandra
  • Bestäm hur mycket pengar du vill lägga på lotto i veckan
  • Satsa inte mer stålar än summan du precis har bestämt
  • Håll koll på jackpoten och lägg upp en plan för när, rent tidsmässigt, du vill spela. Man måste inte spela varje vecka om man inte har råd…