Köp mobil billigast genom att handla smart

Mobiloperatörer och e-handlare runt om i landet gör vad de kan för att kunna tillhandahålla så billiga mobiltelefoner som möjligt. Detta gör de på grund av (eller tack vare) att konkurrensen om konsumenterna är väldigt hård. Du kan använda detta till din fördel genom att ställa de olika aktörerna mot varandra och jämföra deras utbud. Så köp mobil billigast genom att börja med att göra en ordentligt genomgång och jämförelse av utbudet!

Köp mobil billigast genom att följa våra handfasta tips nedan

Det finns flera tips som kan vara till din hjälp när du ska köpa en ny mobiltelefon. Köp mobil billigast genom att följa våra handfasta tips nedan. För genom att göra detta kan du undvika att spendera mer än nödvändigt på din nya lur!

Våra tips inkluderar följande råd:

 • Tänk på att priserna ofta stiger år för år
  Detta har att göra med att inflationen driver priserna uppåt. Inflationen påverkar köpkraften på så vis att du får mindre värde för dina pengar. Om inflationen är hög ett år får du helt enkelt mindre mobil för dina surt förvärvade slantar. Men eftersom priserna också stiger årligen bör du inte bli överdrivet avskräckt av att prislapparna ständigt tycks justeras uppåt.
 • Överskatta inte hur mycket surf du behöver
  De allra flesta konsumenter klarar sig faktiskt alldeles utmärkt med under 3 GB per månad. Så om du köper en mobiltelefon med ett abonnemang bör du inte teckna ett avtal som ger dig onödigt mycket data varje månad.
 • Underskatta inte heller ditt surfbehov
  Å andra sidan bör du inte heller underskatta hur mycket surf du behöver. För om du gör detta kan du behöva köpa till mer data separat. Detta kommer medföra en ökad, oförutsedd utgift som driver upp totalkostnaden för din mobiltelefoni.
 • Återvinn din gamla mobiltelefon för att spara pengar
  Visste du att du kan lämna in din gamla mobiltelefon för återvinning? Genom att göra detta kan du ofta få en liten slant i betalning för den gamla mobilen. Alternativt kan du få lite rabatt på din nya lur. Så köp mobil billigast genom att i samma veva passa på att återvinna din gamla smartphone!